De doelen van Square

Wat wil Square bereiken?

De visie van Square vertaalt zich in vijf kerndoelen:

1

Tieners en leiders leren Jezus kennen en worden geholpen om te groeien in hun persoonlijke relatie met God.

Tieners en jongeren leren Jezus (beter) kennen tijdens onder andere de Meetings, de In-team-momenten en door persoonlijk gebed.

2

Tieners en jongeren trekken samen op en beleven door middel van spectaculaire ontspanning een te gekke tijd met elkaar.

Tieners en jongeren beleven samen een hoogstaand programma onder andere door middel van sport en spel, workshops en The Box.

3

Tieners en jongeren ontvangen troost, herstel en genezing.

Tieners en jongeren ontvangen troost, herstel en genezing onder andere door persoonlijke gesprekken en persoonlijk gebed.

4

Tieners en jongeren worden enthousiast van het evangelie en delen het evangelie met anderen.

Tieners en jongeren worden aangemoedigd en geholpen om dat wat ze hebben ontvangen ook weer uit te delen aan anderen.

5

Jongeren groeien in leiderschap.

(Jonge) leiders worden getraind en gecoacht in leiderschap tijdens onder andere de voorbereidingsdag voor alle medewerkers.

Square is een super gezellig weekend. Je trekt veel met je vrienden op, maar leert ook allemaal nieuwe mensen kennen. De spellen zijn echt geweldig. Het gevoel dat je samen God kan aanbidden en mag groeien in je geloof maakt het weekend extra speciaal”

Wat kun je verwachten?

Openingsspel

Ieder jaar starten we Square met een groots en spetterend openingsspel! Een colorrun, of een mega-zeepbaan, met stormbanen of een enorm schuimbad. In de afgelopen jaren is het allemaal voorbij gekomen.

Meetings

Voor veel deelnemers zijn de meetings het hoogtepunt van Square. Met veel enthousiasme wordt er gezongen, gedanst en geluisterd naar de boodschap uit de bijbel die door een gepassioneerde spreker wordt gebracht.

Workshops

Tijdens Square worden er diverse workshops aangeboden. Er is elk jaar veel keuze en variatie in deze activiteiten. Kort voordat Square begint ontvang je een mail waar in je gevraagd wordt aan welke workshops je wilt meedoen.

Prayer

Gedurende het weekend is er een team dat 24 uur per dag bidt voor Square. Daarnaast is er een Ministryteam aanwezig dat graag met jou wil bidden en waar je het weekend altijd terecht kunt met je gebedsverzoeken.

Teams

Een van de belangrijkste onderdelen van Square is het teambelang! Tijdens Square wordt je ingedeeld in een team van ongeveer 10 deelnemers en 2 begeleiders. Sport en spel, samen eten en Inteam-momenten zorgen er voor dat er vriendschappen ontstaan en dat je alles samen met deze (nieuwe) vrienden kunt beleven.

Sport & Action

Met de te gekke spellen en activiteiten wordt je tijdens het Sport & Action programma uitgedaagd om je grenzen te verleggen en leer je je team beter kennen.

Worship

Vaak zie je de professionele Squareband de worships verzorgen tijdens de meetings. De Square band speelt bekende liederen van onder andere Hillsong, Planetshakers en Chris Tomlin.

The Box

The Box wil je NIET missen tijdens het weekend. Het is dé place to be in de avonden! Vette muziek, chillen met vrienden, filmpje kijken of een lekker patatje eten… Het kan allemaal in The Box.

Kamperen

Tijdens het weekend slaap je in een zelf meegebrachte tent. Je mag met je eigen vrienden of vriendinnen in een tent slapen. Er is een apart meidenveld en jongensveld. Ook de medewerkers slapen in een eigen tent.