Square is hét interkerkelijke event van Noord-Nederland

Dit evenement is speciaal voor tieners en (jonge) leiders. Een weekend vol met hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen.

Square Night met Evert & Jonathan – ‘Be Different’

28 JANUARI 2023

Tijdens de Square Night van 19 februari zullen Evert & Jonathan spreken over het thema ‘Be Different’. Natuurlijk is de Squareband aanwezig, en we gaan het thema & de locatie van Square 2023 bekend maken. 19 februari om 19.30 uur in Bethel. Be there!

Nieuwe locatie! – Square 2023

21 JANUARI 2023

Jarenlang is Square georganiseerd op het terrein van het FCD, maar omdat het terrein dit jaar niet beschikbaar is gaat Square verhuizen naar een nieuwe locatie. Maar waar gaan we heen? Dat hoor je tijdens de Square Night van 19 februari…

Fotoalbum nu live! – Square 2022 ‘The One’

30 MEI 2022

Inmiddels staat het fotoalbum van Square 2022 live op Facebook! Download hier alle gemaakte foto’s, en vergeet ze niet te delen op je Insta met #square2022.

Flashbacks Square 2022

Wat is Square?

Wat moet je weten?

Fotoalbum Square 2022

Squareband op Spotify

“Het ultieme Square-gevoel is dat je gewoon écht met elkaar kan praten en dat je na het weekend zo’n voldaan gevoel hebt; …dat je dan weet dat Hij er echt is voor mij…”

Square is een uniek interkerkelijk tienerevenement tijdens het Hemelvaartsweekend in het noorden van Nederland. Met hoogstaande activiteiten (sport & action) en diepgaande ontmoetingen (meetings met professionele band en goede sprekers) is Square een te gek weekend dat je niet mag missen! Voor jongeren is Square een trainingsplek om te groeien in leiderschap. 

Volg Square via de socials

Volg je onze socials al? Via onze socials blijf je altijd op de hoogte van het laatste Square nieuws!